Antonescu asteapta noi “sudalmi” de la Basescu: “Pare a avea constiinta, dar si voluptatea pacatului, pacatului… de limbaj”

Postat la: 21.07.2012 01:07 Ultima actualizare: 21.07.2012 01:08

GABRIEL PETRESCU / MEDIAFAX FOTO
Presedintele interimar Crin Antonescu a declarat, vineri, la Romania Tv, ca, atunci cand presedintele suspendat Traian Basescu spune ca regreta licentele de limbaj se pregateste de fapt de “sudalmi groaznice”, el apreciind ca Basescu pare “a avea constiinta, dar si voluptatea pacatului… de limbaj”
Solicitat sa comenteze faptul ca Traian Basescu si-a exprimat regretul pentru “licentele de limbaj” care ii mai scapa, Antonescu a raspuns: “Vor urma niste sudalmi groaznice, poate chiar in seara asta, va spun eu”.
“Cand apar asemenea regrete ale lui Traian Basescu, asta este semnul ca se pregateste sa recidiveze, sa pacatuiasca din nou. Pare a avea constiinta, dar si voluptatea pacatului, pacatului. .. de limbaj”, a spus Antonescu.
Presedintele interimar a precizat ca intre termenii folositi de Traian Basescu la adresa sa si a premierului Victor Ponta, pe de o parte, si cei folositi de el la adresa lui Traian Basescu, se poate observa o diferenta de cantitate si de calitate.
“Inventarul lucrurilor pe care Traian Basescu le-a spus despre mine sau despre …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *