Azi, la “Jocuri de Putere”: Totul despre scandalul Udrea, dar si despre jaful din Infrastructura

Editie speciala “JOCURI DE PUTERE”, cu Rares Bogdan, de la ora 21. DEZVĂLUIRI INCENDIARE

Parlamentul face scut in jurul Elenei Udrea. Totul despre scandalul Udrea – pe cine a amenintat Elena Udrea ca denunta la Parchet? a recunoscut sau nu mita? -, in seara aceasta, de la ora 21.00, la “Jocuri de Putere”. Iar de la ora 22.15, Rares Bogdan si invitatii sai prezinta documente exclusive despre proiectul autostrazii SiBiu – Orastie.

In aceasta seara, de la ora 21.00, afli de la Rares Bogdan si invitatii sai care este semnalul secret transmis de Elena Udrea de la tribuna Parlamentului, cum va modifica jocurile de putere o posibila noua arestare a sa, pe cine a amenintat fostul ministru cu denunt in cadrul audierii sale in Comisia Juridica si ce este adevarat din teoria ca ar fi recunoscut ca a luat mita.
Iar de la ora 22.15 fostul ministru al Lucrarilor Publice Nicolae Noica revine la “Jocuri de Putere” si continua sa demonteze minciunile electorale din jurul autostrazii Orastie-Sibiu. Vei fi martorul unor noi dezvaluiri despre cum s-a furat cu acte in Romania din pusculita cetatenilor si vei afla de ce pierdem zeci de milioane de euro deoarece premierul a fortat inaugurarea unei autostrazi prost executate.
NU RATA capetele de acuzare pe numele grupului infractional organizat de la CNADNR!
NU RATA documente INCENDIARE despre jaful din Infrastructura!
In aceasta seara la “Jocuri de Putere”, de la Rares Bogdan si invitatii sai, pe Realitatea TV, Realitatea FM si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *