Basescu, despre “mafia din sanatate”: “Ce s-a intamplat la Spitalul de Arsi nu e un caz izolat”

de Anca SIMINA Publicat la: 27.04.2014 12:35 Ultima actualizare: 27.04.2014 14:22

La doi ani dupa conflictul cu Raed Arafat pentru Legea sanatatii, presedintele Traian Basescu sustine ca “mafia a stimulat Piata Universitatii” in 2012 pentru ca legea sa fie blocata si cazuri ca cel de la Spitalul de Arsi sa existe in continuare, “fraudand sistemul”.

Presedintele Traian Basescu pune cazul de la Spitalul de Arsi pe seama blocarii in 2012 a Legii sanatatii. “Eu am platit un cost cand tot sistemul mafiot a stimulat bine Piata Universitatii pentru ca Legea sanatatii sa nu poata fi introdusa. Ce s-a intamplat la Spitalul de Arsi nu este un caz izolat. Degeaba ies propagandistii curateniei sectorului sa ne spuna cat de curat este sectorul si doar un accident a fost la Spitalul de Arsi. Nu, fondurile de sanatate sunt fraudate in spitale, in mod consecvent, si aproape generalizat”, a sustinul presedintele, la o dezbatere pe teme economice organizata de Fundatia “Miscarea populara”.
In opinia sa, “cat timp vor functiona in paralel, cu actualul sistem de finantare, spitale de stat, spitale private si cabinete private, cel care va …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *