Phenianul o compara pe presedinta sud-coreeana cu o “prostituata”, iar pe Obama cu un “peste”

Intr-o diatriba extrem de vehementa, Phenianul a criticat relatia unui “stapan cu marioneta sa” si a agitat amenintarea unui “pret scump” pe care-l va plati conducatoarea sud-coreeana.
“Comportamentul recent al lui Park Geun-hye cu Obama este comportamentul unei fete rele si imature care cere unor gangsteri sa-l bata pe unul pe care nu-l iubeste”, a apreciat Comitetul nord-coreean pentru Reunificarea Pasnica a Coreei.
“Sau al unei prostituate inraite care este disperata sa il prinda pe unul in capcana, punandu-si corpul in serviciul unui peste puternic”, a adaugat Comitetul, potrivit agentiei de stat KCNA.
Aceste insulte sunt proferate la o zi de la vizita in Coreea de Sud a presedintelui american Barack Obama, care a catalogat regimul nord-coreean drept un “stat paria” slab, a carui izolare se va accentua in cazul unui nou test nuclear.
In opinia Comitetului nord-coreean, un organ oficial insarcinat cu problemele intercoreene, aceste afirmatii constituie “insulte intolerabile” adresate liderului Kim Jong-un.
Vizita lui Obama “nu a facut altceva decat sa ne confirme mai vechea convingere potrivit careia puterea, mai degraba …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *