Bayern a invins Manchester City in finala Audi Cup. Pantilimon a facut senzatie!.

Bayern Munchen a castigat joi seara finala Audi Cup, dupa ce a invins Manchester City cu 2-1. Fostul stelist Costel Pantilimon a fost titular in poarta britanicilor si a avut o prestatie care i-ar putea da emotii colegului sau, Joe Hart.
Alianz Arena a oferit din nou un meci mare, la care zecii de mii de nemti si-au vazut favorita, Bayern Munchen castigand un nou trofeu, ce e drept de o importanta mai mica, insa de moral inaintea inceperii sezonului 2013-2014. Bayern a facut un meci mare, iar faptul ca scorul a fost doar 2-1 i se datoreaza mai ales romanului Pantilimon, care a scos cel putin 4 goluri.
Nemtii, cu Guardiola pe banca tehnica, au inscris prin?Muller “66, din penalty si Mandzukic “72, in timp ce britanicii au deschis scorul prin Negredo, minutul 61. In ciuda faptului ca primit doua goluri, Pantilimon a fost laudat pe siteul “cetatenilor”.
Romanul a facut obiectul unui transfer la inceputul acestui an, insa antrenorul echipei,?Manuel Pellegrini, s-a opus, astfel ca Pantilimon are o datorie morala cel putin fata de italian pentru a demonstra ca poate fi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *