BEBELUSUL REGAL. Primele imagini oficiale cu printul Louis, fotografiat alaturi de printesa Charlotte

In spatele aparatului de fotografiat a stat chiar ducesa Catherine, iar imaginile au fost facute in data de 2 mai, cand printesa Charlotte a implinit trei ani.
“Ducele si ducesa de Cambridge sunt foarte incantati sa impartaseasca publicului doua fotografii ale printesei Charlotte si printului Louis ce au fost facute de catre ducesa la palatul Kensington. Aceast[ imagine a fost facuta pe 2 mai, de ziua printesei, la implinirea varstei de trei ani. Ducele si ducesa vor sa multumeasca publicului pentru mesajele pline de caldura, primite in urma nasterii printului Louis si cu ocazia aniversarii printesei Charlotte”, se arata in mesajul care insoteste una dintre fotografii.?

Cel de-al treilea copil al ducilor de Cambridge va fi cunoscut ca alteta sa regala printul Louis de Cambridge, a anuntat dupa nasterea acestuia biroul de presa al Palatului Kensington, resedinta oficiala a familiei. Louis este si unul dintre numele printului William, precum si unul dintre cele ale fratelui bebelusului, printul George.
Arthur este un alt nume al tatalui copilului si a fost …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *