Blaga despre initiativa PNL: E clar ca Antonescu s-ar cere dat afara de la guvernare

de Departamentul Corespondenti – Mediafax Publicat la: 28.09.2013 13:52 Ultima actualizare: 28.09.2013 13:54

Liderul PDL, Vasile Blaga, spune ca propunerea parlamentarilor PNL privind alegerea primarilor si a presedintilor CJ demonstreaza ca “Antonescu si-a schimbat strategia si s-ar cere dat afara de la guvernare pentru ca liberalii stiu ca, probabil, vor fi dati afara de la guvernare in primavara”.
Liderul PDL, Vasile Blaga, a fost intrebat, sambata, intr-o conferinta de presa la Sibiu, ce parere are despre propunerea parlamentarilor PNL referitoare la alegerea primarilor si a presedintilor de consilii judetene si a apreciat ca “Antonescu si-a schimbat strategia”.

“E clar ca domnul Antonescu si-a schimbat strategia si s-ar cere dat afara de la guvernare si nu sa plece de la guvernare. Daca va uitati in analize, situatia este simpla. Exista un segment de 18 – 20 la suta dintre cei care sustin USL, USL-ul ca entitate, si nu partidele din USL. Si ei s-ar cam cere afara de la guvernare, pentru ca stiu ca, probabil, vor fi dati afara de la guvernare in primavara, dupa ce vor fi platit costurile iernii. Promisiunile electorale nu platesc facturile, le vor plati romanii”, a declarat Blaga.
El a spus ca liberalii sunt “cei mai mari beneficiari ai actualului sistem de vot”, iar de aceea este clar ca si-au schimbat strategia si au venit cu aceasta propunere.
“Daca nu candidau in USL si nu era ales din primul tur de scrutin presedintele …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *