Borbely: Scandalul Remes afecteaza inevitabil credibilitatea Guvernului

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Ministrul Dezvoltarii, Laszlo Borbely, a declarat, vineri, la Alba Iulia, ca scandalul declansat in jurul fostului ministru al Agriculturii Traian Remes afecteaza inevitabil credibilitatea Guvernului, insa Execuvitul trebuie sa mearga mai departe si sa se concentreze pe problemele importante.

Ministrul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor a spus ca, din pacate, o asemenea demisie si un asemenea scandal afecteaza credibilitatea Guvernului, apreciind ca Decebal Traian Remes a luat decizia corecta din punct de vedere politic.

„Eu cred ca instanta trebuie sa ia decizia in ceea ce priveste aceasta problema. Din punct de vedere politic, domnul Remes a luat decizia justa de a demisiona. Mergem mai departe. Se mai intampla si la alte case asemenea probleme”, a spus Borbely, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Ministrul a adaugat ca toti trebuie sa se concentreze pe problemele importante si prioritare, precum functionarea buna a Guvernului, alegerile europarlamentare si formarea unei majoritati parlamentare.

Borbely a mai spus ca prioritar este si bugetul pe anul viitor, asupra caruia Guvernul trebuie sa se concentreze pentru a gasi sustinerea necesara pentru a trece in Parlament.

Ministrul Agriculturii, Decebal Traian Remes, i-a inmanat, joi, premierului Calin Popescu Tariceanu demisia sa din functie, cerere acceptata de seful Guvernului, dupa ce postul national de televiziune a difuzat, miercuri seara, imagini din inregistrarea video a intalnirii sale cu fostul ministru Ioan Avram Muresan, precum si inregistrari audio referitoare la licitatii in care ar fi intervenit ministrul Agriculturii.

spot_imgspot_img