Cate Blanchett si Russell Crowe, impreuna pe marile ecrane

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Actrita australiana Cate Blanchett ar putea juca rolul lui Lady Marianne in productia „Nottingham”, de Ridley Scott, alaturi de actorul Russell Crowe, dupa ce Sienna Miller a parasit proiectul, in ianuarie, informeaza femalefirst.co.uk.

„Cate Blanchett este foarte potrivita sa joace rolul lui Lady Marianne. Este o actrita minunanta si va da stil filmului”, a declarat actorul Mark Strong, care va juca, cel mai probabil, rolul lui Guy de Gisboune.

Sienna Miller, in varsta de 27 de ani, care urma sa joace rolul lui Lady Marianne, a parasit proiectul in ianuarie.

Presa britanica a indicat ca acest lucru s-ar fi intamplat pentru ca ea ar fi fost prea tanara pentru acest rol, in conditiile in care Russel Crowe joaca rolul iubitului lui Lady Marianne, Robin Hood.

De altfel, starul din „Gladiatorul” va juca dublu rol, el urmand sa intre si in pielea Şerifului din Nottingham. Povestea din film este axata pe triunghiul amoros format de cei doi eroi care se infrunta si Lady Marianne.

Filmul prezinta o noua viziune a clasicii povesti, seriful din Nottingham fiind prezentat intr-o varianta mai umana, care trezeste simpatie, in timp ce Robin Hood nu mai este un personaj plin de eroism.

Filmarile sunt programate sa inceapa luna viitoare.

spot_imgspot_img