Cate perechi de pantofi are Heidi Klum

Top-modelul german Heidi Klum a declarat recent, intr-un?interviu, ca are probabil?2.000 de perechi de pantofi, pe care ii pastreaza pentru a fi purtati de fiicele ei.
“E stanjenitor, probabil am 2.000 de perechi (de pantofi, n.r.). Suna oribil? Stiti ce inseamna – sunt strangatoare din fire si tot strang si nu ma pot opri”, a declarat Heidi Klum pentru publicatia ET Canada, informeaza contactmusic.com, citat de Mediafax.
Cu toate acestea, Heidi Klum, care, printre altele, este prezentatoare a emisiunii “Germany”s Next Top Model”, a adaugat ca nu va arunca pantofii achizitionati, deoarece intentioneaza sa ii pastreze pentru fiicele ei, Leni, in varsta de 9 ani, si Lou, in varsta de 4 ani.
“Deoarece sunt in industria modei de peste 20 de ani, am primit foarte multi pantofi si genti de la designeri, si nu numai. Si am doua fiice! Am organizat totul in pivnita pentru ele, cu fotografii si tot ce trebuie. Sa speram ca vor avea marimea mea la pantofi”, a spus Heidi Klum.
Top-modelul german are patru copii: Leni, in varsta de 9 ani – din relatia cu omul de afaceri italian Flavio Briatore -, Lou, in varsta de 4 ani, Johan, in varsta de 6 ani, si Henry, in varsta de 8 ani, cu cantaretul Seal.
Heidi Klum, devenita celebra si pentru participarea la reality show-ul “Project Runaway”, a obtinut in perioada mai 2011 – mai 2012 venituri de 20 de milioane de dolari. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *