Ce alimente sa mananci ca sa grabesti venirea menstruatiei

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Alimente grabire menstruatie. Sunt momente in viata cand femeile doresc grabirea menstruatiei. Fie ca trebuie sa ajunga la o petrecere si menstruatia le-ar strica socotelile, fie ca au ciclul menstrual neregulat si vor sa-l a”ajusteze”, fie ca sunt semne de intrare la menopauza si vor sa o mai a”intarzie”, iata o multime de motive pentru care, la un moment dat in viata, fiecare femeie isi doreste sa grabeasca venirea menstruatiei.

Afla aici ce tactici te pot ajuta sa grabesti menstruatia.
?
?

Iata ce alimente poti consuma astfel incat sa grabesti venirea menstruatiei.

Alimente grabire menstruatie #1 Papaya
Papaya creste temperatura in organism, iar carotenul stimuleaza productia de estrogen, ceea ce grabeste venirea menstruatiei.

Alimente grabire menstruatie #2 Rodie
Rodia este si ea de ajutor. Trei pahare de suc de rodie in fiecare zi vor stimula menstruatia.

Alimente grabire menstruatie #3 Jaggery
Jaggery este un zahar indian nerafinat. Combina-l cu seminte de susan inainte de micul dejun sau adauga-l intr-un suc de ghimbir inainte de micul dejun.

Alimente grabire menstruatie #4 Morcovi
Morcovii sunt bogati in caroten, deci te vor ajuta sa grabesti menstruatia. Ii poti consuma ca atare sau sub forma de suc, de doua-trei ori pe zi.

Alimente grabire menstruatie #5 Seminte de susan
Consuma seminte de susan simple sau in diverse combinatii, cu 15 zile inainte de data la care astepti sa iti vina menstruatia. Mai pot pune o lingurita plina varf intr-o ceasca de apa calda si sa bei de doua ori pe zi.
??
Alimente grabire menstruatie …

spot_imgspot_img