Ce faci atunci cand nu-ti mai place… ceea ce faci?

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Se spune sa „ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa se intample!”. Insa si daca se intampla, si ne bucuram ca s-a intamplat? Pana la un punct… Cu totii avem momente in care simtim ca ceea ce pana ieri ne bucura, astazi nu ne mai multumeste si vrem ALTCEVA. In cel de-al 4-lea articol al sau din seria „Traieste-ti viata!” publicata in sectiunea Guest Editors a site-ului www.business-edu.ro, Romeo Cretu iti vorbeste despre ce posibilitati ai atunci cand te loveste de o astfel de situatie.

Citeste si articolele publicate de Romeo (http://business-edu.ro/Guest-Editors/Traieste-ti-viata/despre-al-patrulea-pas.html) si nu uita sa ii spui si parerea ta!

Romeo Cretu este unul dintre cei 20 de specialisti- traineri, coach, psihanalisti, profesionalisti- care te invita in sectiunea Guest Editors a site-ului www.business-edu.ro pentru a gasi resurse si a afla raspuns la intrebarile tale legate de dezvoltare personala, cariera, training, business, coaching, marketing, psihanaliza organizationala, comunicare si creativitate, NLP, branding, inteligenta emotionala, sales, customer care si altele.
Romeo dezvolta rubrica Traieste-ti viata!, unde te asteapta in fiecare luna cu noi articole!

Pe www.business-edu.ro mai gasesti interviuri, agenda de cursuri, catalogul firmelor, jobs, glosar de termeni, video precum si alte resurse si informatii utile! Ia-ti portia de dezvoltare de pe www.business-edu.ro !

Mai multe informatii:
Luiza Pirvulescu
luiza.pirvulescu@business-edu.ro
0729850935

spot_imgspot_img