Vanzari, Martin Luther King si Winston Churchill. Vezi legatura?

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Care poate fi legatura dintre faimosul discurs „I have a dream” al lui Martin Luther King de acum 45 de ani, talentul de orator al lui Winston Churchill si domeniul SALES?
Aparent, niciuna. Citind insa articolul publicat de Marius Decuseara in rubrica sa „Sales Training” a site-ului www.business-edu.ro o sa fi uimit sa descoperi ca totusi exista o legatura ce poate contribui la dezvoltarea abilitatilor tale de vanzator.

Articolul scris de Marius se numeste „I have a dream” (http://business-edu.ro/Guest-Editors/Sales-Training/i-have-a-dream.html) si face parte din seria de articole scrise de 20 dintre cei mai buni specialisti – traineri, coach, psihanalisti, profesionalisti- care te invita in sectiunea Guest Editors a site-ului www.business-edu.ro pentru a gasi resurse si a afla raspuns la intrebarile tale legate de dezvoltare personala, cariera, training, business, coaching, marketing, psihanaliza organizationala, comunicare si creativitate, NLP, branding, inteligenta emotionala, sales, customer care si altele.

Marius dezvolta rubrica Sales Training, unde te asteapta in fiecare luna cu noi articole!

Pe www.business-edu.ro mai gasesti interviuri, agenda de cursuri, catalogul firmelor, jobs, glosar de termeni, video precum si alte resurse si informatii utile! Ia-ti portia de dezvoltare de pe www.business-edu.ro !

spot_imgspot_img