Ce suma ar fi cerut Daniel Prodan ca sa plece de la FRF

de Marius Tone – Mediafax Publicat la: 07.04.2014 16:22 Ultima actualizare: 07.04.2014 17:50

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca directorul sportiv al loturilor de juniori Daniel Prodan a avut un comportament defaimator la adresa federatiei si va fi dat afara, insa nu i se vor plati compensatiile de 100.000 de euro pe care le-a solicitat.

“Demiterea lui se va efectua dupa ce vom avea certitudinea ca vom respecta toate procedurile pentru a nu intampina alte probleme. Domnul Prodan nu va mai continua la federatie, l-am anuntat astazi. Iar dansul a cerut 100.000 de euro. Pentru ce a cerut? Nu stiu, dar federatia nu va plati in mandatul meu aceste sume de bani doar ca sa nu ii mai vad la ochi pe anumiti oameni”, a spus Burleanu.
Seful de la Casa Fotbalului a afirmat ca nu intelege atacul defaimator al lui Prodan la adresa actualei conduceri a FRF, care nu i-a reprosat acestuia nimic.

“Chiar nu am inteles de ce dansul a declansat acest razboi cu actuala conducere a federatiei. Absolut nimeni nu ii reprosase absolut nimic in aceasta perioada de timp. Dar, din punctul meu de vedere, este absolut inacceptabil sa se lucreze cu o persoana care are un comportament defaimator, care aduce prejudicii de imagine federatiei si care incearca sa provoace nu stiu ce revolta. Ceea ce este si mai dezamagitor este ca domnul Prodan a compromis atmosfera preferand sa dea curs propriilor frustrari. Ceea ce este un semnal clar ca intre viziunea dansului si viziunea mea se intide o intreaga Siberie”, a declarat Burleanu.
El a mentionat ca a oprit o investitie “inutila” a FRF intr-o sala de sport, finantata din programul HatTrick al UEFA, bani pe care Prodan sustine ca i-a atras personal in Romania.
“Domnul Daniel Prodan se ocupa de programul HatTrick, fiind membru intr-una dintre comisiile UEFA. Asa ca vreau sa ii comunic faptul ca fondurile pe care se lauda ca le-a adus Romaniei se cuveneau de drept FRF pe actualul ciclu financiar. El a sustinut ca banii din programul HatTrick al UEFA s-au dus in salarii si ca e meritul lui. Daca nu intelegi ca din punct de vedere institutional nu poti ca bani asumati pentru implementarea unui proiect sa ii muti in zona de salarii inseamna ca pur si simplu ai esuat din punct de vedere administrativ. De aceea consider ca declaratia sa a fost una tendentioasa. Asadar, banii la care face referire domnul Prodan au fost directionati pentru construirea unei sali de sport la Mogosoaia. Este o suma care se apropie de 1 milion de euro. Dar este o investitie pe care eu am considerat-o inutila, astfel ca am si oprit-o. Iar aceste fonduri vor pleca spre primele centre regionale de excelenta pe care le vom implementa in perioada urmatoare. Mai mult, la Otopeni avem o sala de sport moderna, prin urmare nu am inteles de ce FRF trebuie sa investeasca aceasta suma de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *