Cea mai mare companie aeriana din Europa cere interzicerea consumului de alcool in aeroporturi

O limita de doar doua pahare de bautura inainte de zbor: aceasta este cererea companiei Ryanair. Cea mai mare companie aeriana din Europa a solicitat aeroporturilor britanice sa limiteze vanzarile de alcool catre pasageri si sa interzica vanzarile de alcool inainte de ora 10:00, potrivit Independent.
“Este complet nedrept ca aeroporturile sa poata profita de vanzarea nelimitata de alcool catre pasageri si sa lase companiile aeriene sa faca fata consecintelor legate de siguranta”,?a declarat directorul de marketing Ryanair, Kenny Jacobs
“Aceasta este o problema deosebita pentru intarzierile de zbor, cand aeroporturile nu aplica nici o limita la vanzarea de alcool in barurile si restaurantele din zona aeriana”,?a completat acesta.
In conformitate cu un cod de practica introdus anul trecut, companiile aeriene, restauranturile din aeroporturi si comerciantii nu ar trebui sa “incurajeze consumul excesiv de alcool”.
Cu toate acestea, cererile companiei nu au scapat de critici.
Deoarece echipajul de cabina al companiei aeriene vinde cu entuziasm alcool la bord, Ryanair a fost acizata ca doreste sa profite de o astfel de schimbare.
Inca Jacobs apara interesele companiei, declarand ca zborurile sunt pe “distante scurte”, drept pentru care, in realitate, “foarte putin alcool este vandut la bord”.
Pasagerii Ryanair care zboara de la Manchester si Prestwick catre Alicante si Ibiza nu mai au voie sa aduca alcool fara taxe vamale la bordul aeronavei si sunt avertizati:?”Clientilor care prezinta semne …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *