Cea mai sexy primarita din Brazilia, acuzata de delapidare, a disparut din oras

Primarita din Bom Jardin

Cea mai sexy primarita din Brazilia, celebra pentru stilul luxos de viata intr-o regiune extrem de saraca, este de negasit de mai bine de 12 zile, dupa ce procurorii brazilieni au emis un mandat de arestare pe numele ei.
Lidiane Leite este cunoscuta si ca “primarita WhatsApp” deoarece isi petrecea cea mai mare parte a timpului departe de birou si comunica cu subalternii si publicul doar prin aplicatia WhatsApp.
Leite este acuzata ca ar fi deturnat fonduri publice dedicate scolilor din orasul pe care il conducea, potrivit News.com.au.
Lidiane nu s-a abtinut de la un stil luxos de viata, dupa ce a fost aleasa pentru functia de primar al micului oras de 39.000 de locuitori.
Pe contul ei privat de Instagram, primarita se lauda nu cu realizarile publice, ci cu petrecerile extravagante si cu prezenta in cluburile de noapte.
“Eram saraca inainte sa fiu aleasa, aveam doar un Land Rover”, a spus primarita potrivit ziarului brazilian Folha de Sao Paulo.
“Acum conduc o Toyota SW4. Trebuia sa-mi iau o masina si mai scumpa deoarece banii nu mai sunt o problema pentru mine, cu ajutorul lui Dumnezeu”, a mai spus Lidiane.
Bom Jardim se afla in regiunea Maranhao, din nord-estul Braziliei, unul dintre cele mai sarace state …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *