CFR Cluj aproape campioana dupa egalul cu FC Timisoara

CFR Cluj aproape campioana dupa egalul cu FC Timisoara

Timisoara spera sa celebreze cincinalul BkP cu un titlu, dar a sfarsit egaland chinuit in minutul 98. Din semiratarea Timisoarei are sanse sa se nasca insa un nou campionat pentru CFR!

Jocul cu ardelenii a reprezentat ultima sansa a lui Poli de a mai spera la primul trofeu din ultimele 30 de decenii. Meciul in sine a inceput in liniste doar in tribune, acolo unde o parte a galeriei a taxat evolutiile sub asteptari din ultimele etape ale favoritilor. Dupa doar un minut insa, Coltescu nu vede faultul lui Nuno Claro la Mansour. Liniste in tribune, dar si pe teren, acolo unde elevii lui Sabau isi spun ca nu e nimic pierdut, ca totul se joaca. Şi isi vad de treaba, ii sufoca pe “ceferisti”, iar in minutul 12 acelasi Mansour nu nimereste cadrul portii dupa o centrare ca la carte a lui Sepsi. Lovitura de cap defectuoasa a aprins tortele din spatele portii clujene.

Fanii banateni au inceput recitalul, convinsi destul de repede ca atitudinea favoritilor s-a schimbat in bine. Poli pare de neoprit, dar gloantele trec pe langa urechile clujenilor la suturile lui Alexa si Curtean. Pasele alb-violetilor curg mai bine ca in orice meci din acest retur, dar oaspetii rezista. Banatenii isi pierd cumpatul dupa interventia lui Nuno Claro, care a scos cu un ultim efort mingea expediata cu capul de Mansour.

Dupa repaus, a iesit la rampa experienta. De partea oaspetilor, fara indoiala. Deac a deschis scorul, profitand de iesirea eronata a lui Taborda, la primul gol al sau din acest sezon. Dar ce gol: sut cu dreptul, din lateral, bara-gol. Şi campionat, pentru CFR!

De fapt aproape un campionat, pentru ca Augustus Constantin a tinut sa-si repare greseala din primul minut, prelungind meciul opt minute. Suficient pentru Alexa, care a marcat la o faza la care Cadu era portarul CFR-ului, dupa ce Nuno Claro fusese eliminat. Final nebun, de meci, nu de campionat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *