Chec cu rosii uscate si branza feta

De ce ai nevoie pentru chec
400 g faina
1 lingurita praf de copt
1 ligurita piper
1 lingurita sare
1 lingurita oregano
1 lingurita rozmarin, tocat
3 oua
100 ml ulei de masline
100 ml lapte
150 branza feta
270 g rosii uscate
busuioc proaspat
Cum se prepara checul
Dai drumul la cuptor si tapetezi o tava. Amestcei faina cu praful de copt, sarea, piperul, oregano si rozmarinul. Bati ouale cu uleiul si laptele, apoi incorporezi faina. Pui branza feta taiata cubulete, rosiile tocate si busuioc tocat, dupa gust. Omogenizezi si torni compozitia in tava de chec si tii la cuptor pana cand trece testul scobitorii. Lasi checul sa se raceasca inainte sa-l feliezi.
Descopera, pe clickpoftabuna.ro, si reteta de conopida cu pui, la …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *