Cinci copii si tatal lor gasiti decedati in locuinta

Cinci frati cu varste cuprinse intre un an si sapte ani, precum si tatal acestora au fost gasiti morti, luni dimineata, intr-o garsoniera din Rovinari.
Potrivit Mediafax, prima ipoteza fiind ca decesul ar fi fost provocat de o intoxicatie cu monoxid de carbon provenit de la o instalatie de incalzire improvizata.
Potrivit primelor informatii furnizate de primarul localitatii Rovinari, Dorin Filip, copiii au varste cuprinse intre un an si sapte ani si sunt frati, ei locuind cu tatal lor intr-o garsoniera dintr-un bloc din Rovinari.
Luni dimineata, cei cinci copii si tatal acestora au fost gasiti decedati, dupa ce vecinii au simtit miros de gaz si a fost sparta usa garsonierei.
Primarul spune ca locuinta in care stateau acestia era incalzita cu o instalatie termica improvizata, care in cursul noptii de duminica spre luni nu ar mai fi evacuat gazele in exterior din cauza vantului puternic.
Conform sursei citate, si alti doi copii dintr-o garsoniera de la etajul superior s-au intoxicat cu monoxid de carbon, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *