Clatite cu branza de oaie si ceapa verde

Clatite cu ceapa verde – Ingrediente (10 clatite)
Pentru aluat
200 g faina2 oua1 praf de sare300 ml lapteapa minerala1-2 linguri de uleiulei pentru copt clatitele
Pentru umplutura2 legaturi de ceapa verde100 g branza de oaie, putin sarata3-4 felii de sunca de Praga1 lingurita sos de soiaulei pentru calit
Clatite cu ceapa verde – Cum se prepara
Amesteci faina cu ouale, laptele, apa minerala, sarea si cele 2 linguri de ulei pana obtii un aluat de consistenta smantanii. Coci clatitele si le lasi deoparte.Separat, cureti ceapa verde si o tai bucati. Zdrobesti branza cu furculita si tai feliute sunca.
Incingi o lingura de ulei si calesti ceapa. Adaugi sosul de soia si mai lasi la foc pana se inmoaie. Acum pui si feliile de sunca. Mai lasi la foc sa se combine aromele.
Opresti focul si amesteci in ceapa verde si branza. Daca vrei, poti adauga si un praf de piper.Umpli clatitele cu acest …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *