Complexul Energetic Hunedoara iese din insolventa la decizia Curtii de Apel Alba Iulia

Tribunalul Hunedoara a decis, in 23 iunie 2016, reintrarea in insolventa a Complexului Energetic Hunedoara (CEH) si a numit acelasi administrator judiciar, respectiv firma GMC SPRL Craiova.?
Curtea de Apel Alba Iulia a admis apelurile declarate, a dispus anularea incheierilor atacate pronuntate de judecatorul sindic, iar in urma rejudecarii “a respins cererea privind deschiderea procedurii generale a insolventei debitoarei formulata de debitoarea Societatea Complexul Energetic Hunedoara SA Petrosani, precum si de catre creditori”, se mentioneaza intr-un comunicat transmis Agerpres. Hotararea Curtii de Apel Alba Iulia este definitiva.
Potrivit minutei hotararii pronuntate in acest caz, postata pe portalul Curtii de Apel Alba Iulia, instanta a admis apelurile declarate de Sindicatul “Noroc Bun” Petrosani si de doi creditori – SC Armor Security SRL Criscior – in insolventa, SC Compact Security SRL Deva – in insolventa – impotriva incheierii pronuntata de judecatorul sindic al Tribunalului Hunedoara, precum si apelul declarat de creditoarea SC Gerom International SA Petrosani impotriva incheierii pronuntata de judecatorul sindic.
In consecinta, CA Alba Iulia anuleaza incheierile atacate si, procedand la rejudecare, admite cererea in interes propriu formulata de Sindicatul “Noroc Bun” Petrosani si opozitia formulata de creditoarea SC Gerom International SA Petrosani. Ca atare, instanta respinge cererea formulata de debitoarea Societatea Complexul Energetic Hunedoara SA Petrosani, precum si de catre o serie de creditori.
Procesul prin care s-a cerut reintrarea in insolventa a CEH s-a judecat la Tribunalul Hunedoara.
CEH a mai fost in procedura de insolventa in perioada ianuarie – mai 2016, dupa care sentinta Tribunalului Hunedoara a fost desfiintata de CA Alba Iulia si dosarul a fost trimis pentru rejudecare la …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *