Concurs Disney: Castiga cu Descendentii, cel mai in voga film Disney

Filmul Descendentii a fost lansat de curand la Disney Channel. Cu acest prilej, Disney Romania si Sfatulparintilor.ro te invita la concurs, in perioada 28 septembrie – 4 octombrie 2015. Raspunde la intrebarile concursului si poti castiga unul din cele 6 premii oferite de Hasbro si Editura Litera.

Cand se desfasoara concursul
Concursul se desfasoara in perioada 28 septembrie – 4 octombrie 2015.

Ce castigi
Poti castiga unul dintre cele 6 premii oferite de Hasbro si Editura Litera, respectiv una dintre cele trei papusi Descendentii sau una dintre cele trei carti Descendentii. Povestea filmului.
??
(fotografii cu titlu de prezentare)
?
?
Cum participi la concurs
Vino pe Sfatulparintilor.ro in perioada 28 septembrie – 4 octombrie 2015 si raspunde la intrebarile de mai jos, in zona de comentarii a acestui articol.
Cum se numeste insula pe care au fost izolati raufacatorii din povestile clasice??
Care a fost personajul preferat din film si de ce?

Cand se afiseaza castigatorii
Castigatorii se afiseaza luni, 5 octombrie, in acelasi articol care anunta concursul. Vor fi premiate cele mai inspirate 6 raspunsuri.

Succes tuturor!

REGULAMENT CONCURS1. Concursul Disney: Castiga cu Descendentii, cel mai in voga film Disney este valabil in perioada 28 septembrie – 4 octombrie 2015.2. La concurs poate participa oricine cu varsta peste 18 ani care posteaza raspunsul in zona de comentarii a acestui articol. Chiar daca un user va posta mai multe comentarii, se va lua in considerare unul singur.3. Nu se acorda contravaloarea premiilor. Se acorda 6 premii oferite de Hasbro si Editura Litera, respectiv cate una dintre cele trei papusi Descendentii sau cate una dintre cele trei carti Descendentii. Povestea filmului.
Castigatorii vor fi selectati de echipa redactionala si de management a?www.sfatulparintilor.ro,?in functie de propria sa apreciere cu privire la calitatea si originalitatea raspunsurilor participantilor.
Castigatorii vor fi afisati pe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *