Connect-R ironizeaza pitipoancele gen Monica ajunse in Bucuresti in „Fata de la tara”

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Ironizati in bancuri si reclame, Moni si Iri sunt luati la misto si pe note muzicale. Dupa ce in 2006 Puya le-a dedicat Columbenilor melodia „Misca-te”, Connect-R pune sare pe rana si lanseaza alta piesa cu mesaj usturator.

Cea mai comentata familie din Romania a devenit sursa de inspiratie pentru reclame la paine, anecdote si mai nou, pentru melodii-satira. Cel mai recent manifest artistic la adresa domnisoarelor plecate la vanatoare de barbati vine din partea lui Connect-R, deh, omul si el patit la randul lui.

„Am indragit o fata din provincie, care dupa doua saptamani a inceput sa-mi ceara bani de chirie”, ne-a povestit solistul, aproape infuriat. Propria experienta, dar si alte zeci de exemple din showbiz l-au inspirat pe Connect-R, care, cat ai zice peste, a scris versurile melodiei intitulate, „Fata de la tara”. „Piesa e pentru toate aceste De(monice) Columbence”, a anuntat cantaretul, recent, la emisiunea „Neata cu Razvan si Dani” (Antena 1).

Contactat pentru a detalia marturisirea-soc, solistul a mai indulcit-o, dar a pastrat substanta. „In ultimul timp am inceput sa o admir pe Monica pentru ca munceste foarte mult si isi castiga singura banii. Melodia e o satira, un pamflet si este dedicata tuturor domnisoarelor care au impresia ca un corp frumos le asigura un trai fara griji”.

Monica: „Nu m-am simtit vizata!”

Sotia lui Iri nu a fost deloc surprinsa de acest atac deloc subtil venit din partea lui Connect-R: „Nu fac parte in nici un caz din profilul fetelor pe care el le-a descris, din nici un punct de vedere. Nu cred ca se referea la mine. Nu m-am simtit deloc vizata”, ne-a declarat Monica, pe un ton scazut
al vocii.

Videoclip gratis

Cel mai controversat cuplu al momentului, Mihaela Radulescu si Dani, s-au oferit sa se implice in promovarea piesei. Astfel, „matinalul” de la Antena 1 va organiza casting-ul pentru a o alege pe „fata de la tara”, iar, peste doua saptamani, Mihaela va regiza, fara nici o pretentie financiara, videoclipul.

show_ba1cd6c32a803c(448, 386); Connect-R – Fata de la tara

Acestea sunt versurile!

E genu? de fata crescuta la tara
Cu sunca afumata si paine de secara
Sanii ei, mama, te omoara
Arata de parca atunci cand trage aer
nu-l mai da afara
Se misca sexy prin lanu? de porumb
Mama, mama, mama, ce fund rotund…

Plecata de la tara, din casa natala
Ajunge-n Capitala ca sa fie fatala
Si-a luat ruj de 500 de mii
Fusta rosie e mini, de se vad bikini
O arde-n cluburi sus pe cuburi,
Sus pe tocuri face opturi si suruburi
Ma apropii de ea, tremur din cap pana-n calcaie
Incerc sa ii vorbesc, dar ma balbai
Se lasa jos, pana la sol
Si din priviri spune „Vreau
shopping in mall”
Acum tot ce vrea ea isi permite
Caci pe Ion al ei a
inceput sa-l uite”

spot_imgspot_img