spot_img

Conopida cu branza la cuptor

Date:

Ingrediente pentru conopida cu branza la cuptor:
1 capatana mare si 1/2 de conopida
6 linguri de unt
1/2 cana smantana groasa
3 catei de usturoi, tocati
2 cani branza rasa
1 cana parmezan ras
1 lingura frunze verzi de cimbru
sare
piper negru macinat
Cum prepari conopida cu branza la cuptor:
Preincalzesti cuptorul la 200?.
Intr-o cratita cu apa fierbinte cu sare fierbi conopida circa 8 minute. Scurgi bine.
Tapetezi cu unt un vas pentru cuptor. Adaugi jumatate din conopida si torni peste ea jumatate din smantana. Adaugi jumatate din unt, presari jumatate din usturoi, branza, parmezan si cimbru. Repeti cu restul ingredientelor si asezonezi cu sare si piper. Dai la cuptor pana cand branza s-a topit si devine foarte aurie, circa 30 minute. Lasi sa se raceasca 5 minute, apoi servesti.
Afla cum se prepara cei mai buni cartofi la cuptor cu cascaval si sunca pe …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related