Cream a fost data afara de la Kanal D

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Fetele frumoase din muzica romaneasca nu duc lipsa de propuneri din partea televiziunilor, producatorii mizand pe formele lor voluptoase. Cu toate acestea, multe dintre cantaretele care au incercat o cariera in televiziune au dat chix. Ultimul exemplu este Cream, care nu a beneficiat la Kanal D decat de un contract pe o perioada determinata.

Claudia, alias Cream, a ajuns printr-o imprejurare norocoasa la carma emisiunii „Telezvon”, de la Kanal D, inlocuind-o, de fapt, pe Andreea Antonescu, a carei prestatie a fost indelung criticata.

Fara a avea experienta in acest domeniu, Cream s-a descurcat onorabil in cele aproximativ patru luni, cat a durat contractul ei pentru aceasta emisiune de barfe din viata mondena a fotbalistilor. Referitor la motivele pentru care „Telezvon” nu se mai difuzeaza, Claudia ne-a declarat: „Am luat o pauza de filmari in luna august si urmeaza ca din septembrie sa incepem un nou sezon”.

Pe de alta parte, reprezentantii Kanal D s-au rezumat sa afirme ca emisiunea a fost scoasa din grila de programe deoarece Claudia a beneficiat de un contract pe o perioada determinata si ca, momentan, nici un alt proiect de la Kanal D nu o include si pe Cream. Cu toate acestea, surse din cadrul postului sustin ca „Telezvon” a avut parte de audiente foarte mici, iar producatorii au decis sa nu o mai difuzeze. Au existat si zvonuri conform carora Cream ar fi pretins mai multi bani, acesta fiind si unul dintre motivele pentru care contractul ei nu a mai fost prelungit.

Prestatia Cristinei Rus la emisiunea-concurs „Eurotombola”, de la Prima TV, a fost indelung criticata. Ea a infruntat, in aceasta vara, cel de-al doilea esec: emisiunea „Mega Clever”, pe care a prezentat-o la PRO TV, a fost scoasa din grila postului.

Prima experienta de televiziune a Andreei Antonescu a fost emisiunea „Joker”, de la Prima TV, din anul 2000. Cantareata a fost cooptata in echipa Kanal D in aceasta iarna, dar mai marii postului au renuntat la serviciile sale de prezentatoare a emisiunii „Telezvon”, la numai o luna de la debut.

Julia se afla in fata primei experiente intr-ale televiziunii, la emisiunea „Bere la gheata”, de la National TV. Contractul sau are o durata determinata, insa sefii i-au promis ca i-l prelungesc daca emisiunea va avea audiente multumitoare.

spot_imgspot_img