Criticata de vicepresedintii PD-L pentru discursul de la Scoala de vara, Elena Basescu spune ca asa intelege ea sa faca politica

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Criticata de doi dintre vicepresedintii PD-L ca se bate cam tare cu pumnul in piept cand vine vorba de organizatia de tineret pe care o conduce, Elena Basescu spune ca a luat act de observatiile facute, dar ea „asa intelege sa faca politica”.

Secretarul general al Organizatiei de Tineret a Partidului Democrat Liberal, Elena Basescu, a declarat, joi, pentru AGERPRES, ca a luat declaratiile unora dintre „seniorii” PD-L, invitati la cursurile Scolii de vara, ca o „observatie” la adresa activitatii conducerii organizatiei.
Elena Basescu a reactionat la afirmatiile vicepresedintilor PD-L Cezar Preda si Gheorghe Falca, considerand ca acestia au facut „observatii” la adresa conducerii OTPD-L.

Ea s-a referit la faptul ca, in discursul sau, Cezar Preda a atras atentia tinerilor democrat-liberali ca nu trebuie sa spuna ca sunt prima organizatie de tineret din tara, acest lucru trebuind sa-l remarce altii, iar Gheorghe Falca a criticat sloganul sub care se desfasoara manifestarea „Acum este timpul nostru”, aratand ca timpul tinerilor nu este doar la ora aceasta, ci a fost si pe vremea cand era el membru al organizatiei de tineret.

„Eu asa inteleg sa fac politica, trebuie sa vorbesti despre ceea ce faci, altfel lumea ramane cu o impresie gresita. Era un bun prilej sa fac un bilant si era de datoria mea sa demonstrez ca am aplicat programul cu care, in urma cu sase luni, am fost alesi (conducerea OTPD-L – n.r.)”, a precizat Elena Basescu.

Ea a aratat, in discursul rostit in deschiderea cursurilor scolii de vara, ca OTPD-L a fost singura organizatie politica de tineret din tara care a derulat un program de sprijin a persoanelor afectate de inundatii, ca a organizat un program de mobilizare a tinerilor la vot, tinerii democrat liberali fiind primii politicieni din Romania ce au organizat o sedinta a forului de conducere a organizatiei, Consiliul Director, la Bruxelles.

spot_imgspot_img