Cum schimba un televizor viata unui hipster

Cum schimba un televizor viata unui hipster

Televizorul destept si eco, mai aproape de nevoile tinerilor.

Intotdeauna mi-au placut lucrurile prin care facem economie intr-un mod cat mai ecologic. Prietenii mei imi spun “eco” iar cei care nu ma cunosc prea bine sau deloc, imi pun eticheta de hipster. Nu neg faptul ca am o gandirea independenta, sunt anticonformism, iubesc creativitatea, arta si muzica indie-rock, insa nu-mi place sa fiu catalogat in niciun fel. Nici macar ca hipster. Totusi, nu-mi pasa prea mult de eticheta lor atata timp cat pot sa-mi traiesc viata dupa regulile mele.

Salariul pe care il castig de cateva luni ca IT-ist imi permite sa fiu acea persoana pe care o doresc si sa imi creez in garsoniera mea confortul de care am nevoie. Locuind singur, imi e suficient deocamdata o singura camera, unde si asa dorm rar. Totusi, cand sunt acasa si nu sunt alaturi de prietena mea, imi place sa ma uit la filme.

Pana acum o luna, am refuzat constant ideea de a avea un televizor acasa, influentat fiind si de trendul din randul prietenilor mei de la job. Ce m-a facut sa-mi iau un televizor precum cel de aici, a fost faptul ca trebuia sa merg la cinema de fiecare data cand voiam sa vad un film in conditii bune, deoarece ma saturasem sa ma uit la filme pe ecranul de 15″ al laptopului meu.

Am vrut un televizor cu o calitate cat mai crescuta dar nici sa nu aiba un ecran exagerat de mare pentru ca, in apartamentul meu cu o camera chiar devenea ridicol un ecran imens. Unde mai punem faptul ca nici spatiu prea mult nu aveam. Televizorul pe care l-am luat e chiar ce aveam nevoie.

Mi-a placut mult functia LG Smart ShareTM, care permite conectarea cu usurinta dispozitivele din casa, si functia LG Cloud, cu care poti viziona continutul de pe laptop direct pe televizor de oriunde, oricand. Chiar e o chestie desteapta!

M-am bucurat mult ca, pe langa numeroasele functii pe care le are, este si un televizon eco, conceput in asa fel incat sa economiseasca cat mai mult energia. De un timp chiar sunt atent la acest detaliu. Nu trebuie sa uitam ca energia este obtinuta prin arderea unor substante (petrol, gaze naturale, carbune) si ca acest proces tehnologic face sa se elimine dioxid de carbon in atmosfera, efectul asupra climei fiind unul dezastruos. Mda, dupa cum observati, porecla de “eco” pusa de prietenii mei chiar se justifica.

Una peste alta, m-am ales cu un televizor exceptional, care si-a meritat banii dati pe el. De cand l-am luat, prietena mea doarme mai des la mine pentru ca ii place sa ne uitam impreuna la cate un film dupa ce facem dragoste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *