Dezvaluiri scandaloase din industria modei: “Eram obligate sa fim provocatoare, sa flirtam”

Fostul fotomodel spune ca a lucrat la Iasi sub tutela manechinului Roxana Nestian si a fost obligata ca, dupa prezentarile de moda, sa intretina atmosfera unor a”barbati dubiosi” si sa consume alcoolUn fost model, caruia ii spunem generic Andreea, a dezvaluit sub protectia anonimatului, pentru ziarul Adevarul o serie de dedesubturi ce ar trebui sa le dea de gandit parintilor care vor sa-si trimita fetele in acest domeniu.
In marturia sa, Andreea, care a lucrat mai multa vreme la agentia Maya Fashion din Iasi, condusa de fotomodelul Roxana Nestian, sustine ca, alaturi de alte fete, a fost obligata, dupa prezentarile de moda, sa intretina atmosfera pentru diversi barbati.
Mai mult, modelele, chiar si cele care nu aveau 18 ani, ar fi fost indemnate sa consume alcool si sa le raspunda provocator barbatilor din club. Andreea s-a alaturat agentiei Maya Fashion in urma cu doi ani, la scurt timp dupa ce devenise majora. Dupa ce a platit un comision de 400 de lei pentru cursuri de mers scenic, tanara spune ca a fost acceptata de Roxana Nestian si ca a participat, alaturi de aceasta si de alte modele, la diverse evenimente, in special in cluburi din zona Moldovei. “Cand am inceput sa lucrez, primul job …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *