Diana Dumitrescu si Alexandru Papadopol declanseaza „Razboiul sexelor”

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

„Razboiul sexelor”, noua comedie romantica difuzata, din aceasta toamna, de Acasa TV, a avut lansarea de presa, luni, la studiourile MediaPro Pictures. Protagonistii noii productii TV sunt Diana Dumitrescu si Alexandru Papadopol. Serial – Actrita principala a comediei romantice „Razboiul sexelor”, Diana Dumitrescu, a obtinut un rol mai consistent dupa ce a mai avut aparitii in telenovelele „Pacatele Evei” si „Iubire ca in filme”. Noua vedeta Acasa TV are 24 de ani si este din Constanta. In film, Diana o interpreteaza pe Ema, o tanara seducatoare si nonconformista, care ii da planurile peste cap lui Alex, un burlac convins, interpretat de Alexandru Papadopol. Conform scenariului, Ema si Alex sunt fortati de imprejurari sa imparta acelasi apartament. Aici, intervine intriga serialului – niciunul dintre cei doi nu vrea sa renunte la noua locuinta.

Succesul noii productii TV pare asigurat, intrucat telespectatorii vor mai putea urmari pe micile ecrane un alt cuplu celebru: neobositii Stela Popescu si Alexandru Arsinel, in roluri de vecini curiosi care-si baga nasul in viata tinerilor locatari Ema si Alex. Din distributie mai fac parte Tora Vasilescu, Marian Ralea, Alina Grigore si Ioana Scarlatescu. Telenovela va rula pe postul Acasa TV, din 10 septembrie, de luni pana vineri, de la
orele 18.30.

Rol Bijou, pisica din serial a Emmei, apartine in viata reala, Dianei Dumitrescu. Personajul felin figura deja in scenariu, iar Diana a fost incantata sa-si aduca patrupedul pe platourile de filmare ca sa nu-si neglijeze „prietena”pe durata filmarilor. Superba pisica persana a participat si la lansarea telenovelei, facandu-si intrarea ca o adevarata vedeta, alaturi de protagonistii Diana si Alexandru Papadopol.

spot_imgspot_img