Didi, all inclusive

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Mijlocasul CFR-ului a marcat singurul gol si a intrat si in poarta.

Partida de la Targu Jiu, dintre Pandurii si CFR, ar fi trebuit sa fie una ca oricare alta. Putin a lipsit insa ca ea sa se transforme intr-o tragedie. La o banala faza, Cadu l-a lovit cu cotul pe Liviu Mihai in saritura dupa care primul a cazut violent peste spatele atacantului, care si-a pierdut cunostinta.

Mihai a fost scos de pe gazon cu Salvarea.In minutul 86 al meciului, dupa ce a primit un cartonas galben pentru tragere de timp, goalkeeperul clujean a aplaudat ironic decizia centralului, si conform noului regulament UEFA, Augustus Constantin i-a acordat acestuia cel de-al doilea avertisment, si implicit cartonasul rosu. Cum Andone facuse deja trei schimbari, in poarta a intrat chiar autorul singurului gol al partidei, brazilianul Didi.

Eliminarea lui Stancioiu nu a fost singura faza tensionata a meciului. In minutul 20, in urma unui duel Cadu – Liviu Mihai, cel de-al doilea s-a prabusit pe gazon, starea sa parand una critica. Desi a fost urcat in ambulanta, atacantul gorjean a ajuns in cele din urma pe banca de rezerve a echipei sale, dupa aproximativ un sfert de ora de ingrijiri medicale. Doctorii de pe ambulanta au declarat ca fotbalistul a primit o lovitura in zona plamanilor, oprindu-i-se astfel pentru cateva momente respiratia.

spot_imgspot_img