Director dezvoltare Volkswagen: Ramane in carti un rival al Dacia.

Producatorul Volkswagen ramane in continuare interesat de o gama de modele care sa rivalizeze flota Dacia si care putea fi dezvoltata impreuna cu un partener chinez.?Hans-Jakob Neusser, noul sef de cercetare si dezvoltare al Volkswagen, ofera mai multe informatii despre planurile companiei, din care face parte si un succesor al lui Phaeton, potrivit Autocar.
In primul sau interviu acordat de cand a fost numit in locul lui?Ulrich Hackenberg,?Neusser vorbeste despre planurile de viitor ale companiei. Una dintre directiile in care Volkswagen vrea sa se dezvolte este segmentul low-cost, acolo unde Dacia este lider in Europa.
a”Planurile noastre pentru lansarea unei masini de buget progreseaza”, a declarat Neusser. a”Nu ne-am luat niciun fel de angajament pana acum – nu pentru ca am fi inceti ci pentru ca ne facem temele.”
Cu toate ca seful de dezvoltare al Volkswagen nu a confirmat daca modelele low-cost vor fi dezvoltate cu partenerul chinez SAIC, el a spus ca?a”Daca o vom face, va fi in cadrul unui parteneriat joint-venture”.?In acest context Neusser a lasat de inteles ca ar putea fi vorba despre partenerul chinez, existand deja un astfel de model, VW?Santana, pe piata auto din China. Interesant este insa faptul ca de aceasta data se vorbeste despre posibilitatea ca un model in parteneriat germano-chinez sa ajunga si in Europa, pe teritoriul Daciei.
Oficialul Volkswagen este interesat de mai multe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *