Dragomir: Stiu despre oricare din lumea sportului mai multe decat stiu despre mine

de Adrian Petculescu – Mediafax, Andrei Mazurchievici Publicat la: 24.09.2013 14:49 Ultima actualizare: 24.09.2013 14:50

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca a scris doua carti despre persoanele din lumea sportului, despre care stie mai multe decat despre el, dar nu l-a lasat fiul sau, Bogdan Dragomir, sa le publice inainte de a parasi functia de la liga.
“Orice mi s-a spus de-a lungul vietii, doar ca sunt prost nu. Eu am o inteligenta diabolica nativa. Daca imi lipsea inteligenta, puteam eu sa ma strecor prin comunism si neo-comunismul asta? Tuturor care ma calca pe bombeuri le dau un sut in fund. Stiu despre oricare din lumea sportului mai multe decat stiu despre mine. Am inmagazinat totul in creier si in cele doua carti, dar nu m-a lasat Bogdan sa le publicam, dar o sa o fac dupa cand plec de aici. Nu le public neaparat sa fac bani, desi o sa fac multi bani, pentru ca o sa radeti. La mine vin toate informatiile din sport si le pun cap la cap”, a subliniat Dragomir.

Referindu-se la disputa pe care o are cu Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf, Dragomir spune ca a fost atacat de cei doi soti si astfel a fost nevoit sa le raspunda. “Vizavi de scandalul care s-a iscat, eu sunt o sulfa mai batrana si nu am dat niciun nume, nici al doamnei si nici al domnului. Daca ei s-au regasit in aceasta alaturare de cuvinte, nu am ce face. Sunt asa de speriat incat cel mai mult poate sa scoata un meci nul. Mie nu imi mai e frica nici de Dumnezeu, mi-am educat copiii cum trebuie si nu am ramas dator la nimeni, nici macat la stat. Nu am pomenit niciun nume de doamna, de antrenor. Ei m-au atacat si am raspuns ca sunt o curva din alta categorie”, a spus Dragomir.
Dumitru Dragomir a afirmat ca el nu are de pierdut din acest scandal, ci doar familia Reghecampf, pentru ca este tanara. “Eu am de pierdut sau ei ca sunt tineri? Sunt niste tineri care nu au dat de greutati in viata lor. Eu am vorbit frumos de ei, dar ea a crezut …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *