eBay ofera, de la 24 septembrie, discount pentru vanzatorii de produse „Buy-it-now”

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Piata de desfacere online eBay va oferi discount vanzatorilor de produse „Buy-it-now”, incepand cu 24 septembrie.

Printre noile masuri de facilitare a legaturii intre cumparator-vanzator se numara reducerea taxelor pentru preturile fixe ale vanzatorilor care doresc sa ofere intregul stoc, taxele suplimentare fiind platite dupa ce produsul s-a vandut. De asemenea, vanzatorii nu vor mai plati pentru incarcarea fotografiilor reprezentand produsele puse in vanzare. Aceste decizii ar urma sa duca la o scadere generala a taxelor, potrivit NewsIn.

„Cumparatorii vor sa aleaga ceea ce pot cumpara si vanzatorii vor sa poata alege felul in care vand marfa. Schimbarile permit vanzatorilor sa isi ofere intregul stoc, iar cumparatorilor sa poata achizitiona produse intr-un timp foarte scurt”, a declarat purtatorul de cuvant eBay.

Sistemul „Buy-it-now” permite cumparatorului sa achizitioneze produsul la un pret fix, inainte ca licitatia online sa se fi incheiat. Site-ul eBay este cunoscut pentru sistemul „Buy-it-now”, care reprezinta 43% din totalul vanzarilor.

eBay.com este cel mai important site de licitatii si vanzari online de bunuri si servicii. Acesta a fost inaugurat in San Jose, California, in septembrie 1995, de programatorul Pierre Omidyar, ca un site pentru licitatii in cadrul unui proiect-tribut pentru cei afectati de virusul Ebola. Primul obiect vandut a fost un laser stricat, in valoare de 14,83 dolari.

spot_imgspot_img