Elena Udrea: PMP ar putea colabora cu PNL la prezidentiale. Ce spune despre Iohannis

Elena Udrea a declarat ca ar putea exista?”o varianta de colaborare” intre PMP si PNL in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, ea considerand ca acesta ar fi raul mai mic, in conditiile in care PSD ar putea castiga si presedintia. Udrea considera ca ceea ce a dus la ruptura din interiorul USL a fost orgoliul lui Klaus Iohannis.
Elena Udrea a declarat, sambata, la Sibiu, la lansarea candidatilor PMP la europarlamentare, ca nu uita ce a facut PNL si ca acest partid este un “rau mare”, dar nu atat de mare ca Romania “sa fie ocupata de PSD” din decembrie 2014, potrivit Mediafax.
“Poate fi si o varianta de colaborare cu PNL in turul doi al alegerilor prezidentiale. Si la PNL, ca si la PSD, se va decide cine va candida la Presedintie dupa europarlamentare. Domnul Antonescu si-a asumat un scor de 20 la suta. A spus singur ca daca nu obtine acest scor pleaca. Deci vom vedea dupa europarlamentare”, a declarat Elena Udrea.
Ea a spus ca nu uita ca PNL “a stat alaturi de PSD si domnul Antonescu a stat alaturi de Victor Ponta si in 2012, cand l-au suspendat pe Traian Basescu, si in anii de guvernare, in care nu au facut nimic”, dar ca “intre doua rele” va alege raul cel mai mic.
“Intre doua rele, intre raul cel mai mare, ca Romania sa fie din 2014 decembrie ocupata de PSD la Presedintie, Guvern, Parlament si in teritoriu si un rau mare, dar nu cat acesta, ca un candidat al PNL sa fie sustinut de noi, daca s-ar ajunge in situatia improbabila ca in turul doi sa fie un candidat al PNL, am putea, eventual, sa ne gandim si la aceasta solutie”, a mai afirmat Elena Udrea. Ea a mai spus ca spera totusi ca PNL sa fie cel care sa sustina candidatul PMP.
Elena Udrea, Elena Basescu si alti lideri ai PMP au participat, sambata, la Sibiu, la lansarea candidatilor pentru alegerile europarlamentare, evenimentul avand loc la un hotel de patru stele din centrul orasului, care ii …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *