ENEL va avea un nou sef pe Romania

Consiliile de administratie ale companiilor Enel din Romania s-au reunit pe 29 aprilie si l-au numit pe Toni Volpe in calitate de membru si Presedinte al acestora, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.
“In urma unei decizii a managementului Grupului Enel, acesta va prelua aceleasi functii si responsabilitati detinute anterior de Luca D”Agnese, devenind Country Manager al Enel Romania”, precizeaza compania de energie.
Dupa trei ani la conducerea Enel Romania, Luca D”Agnese va prelua o alta pozitie de conducere importanta, din cadrul Grupului Enel. Compania nu a precizat care va fi viitoarea functie a acestuia.
Toni Volpe s-a alaturat Grupului Enel in urma cu 10 ani , iar intre 2011 si 2014 a fost director de Planificare Resurse Umane, Compensatii, Dezvoltare, Instruire si Recrutare la nivel de grup, raportand directorului Enel pentru Resurse Umane si Organizare.
Din 2005 pana in 2011, a fost Country Manager in America de Nord pentru Enel Green Power (EGP), raportandu-i directorului general executiv al EGP.
Sub conducerea lui, compania si-a diversificat portofoliul accesand noi tehnologii si a inregistrat o crestere substantiala a capacitatii instalate si marjei brute, devenind un operator lider in domeniul centralelor regenerabile in Statele Unite si Canada.
Anterior, Toni Volpe a lucrat in Departamentul pentru Strategie Corporativa al Enel, raportand direct directorului general executiv al grupului Enel cu privire la programe cheie de dezvoltare corporativa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *