EXATLON ROMANIA 11 APRILIE 2018 KANAL D: A parasit competitia, primele declaratii si primul anunt pe Facebook

EXATLON ROMANIA 11 APRILIE 2018 KANAL D:?In editia Exatlon 10 aprilie s-a dus o noua lupta pentru casa. Dupa mai bine de o luna de dormit in casa, Faimosii s-au intors la cotet si se plang de conditiile vitrege.?

EXATLON ROMANIA 11 APRILIE 2018 KANAL D:”Oricat am incerca sa ne consolam este o diferenta mare. La cotet soarele este pe noi de la ora 6:00. Eu dorm mai mult, dar acolo nu prea pot. Sunt gandaci si tot felul de vietati. E adevarat ca este mai bine in casa”, a spus Diana Belbita in editia Exatlon 10 aprilie.
“Eu ma obisnuiesc cu greul, privesc partea buna, vad mai mult cerul. Cred ca te odihnesti mai bine in casa”, a spus Vladimir Draghia.??

Din pacate pentru ei, Faimosii au pierdut casa si in emisiunea Exatlon 10 aprilie. Razboinicii au castigat cu 10-6.
EXATLON ROMANIA 11 APRILIE 2018 KANAL D:?Oltin Hurezeanu, primul mesaj dupa ce a parasit Exatlon si a revenit in tara! Ce i-au transmis fanii
Oltin Hurezeanu a parasit Exatlon din pricina unei accidentari. Cel considerat veriga slaba din echipa Faimosilor a mai rezistat doar cateva zile de la eliminarea Dianei Bulimar, inainte sa declare forfait.
a”De cateva zile am o durere. Tine de o afectiune autoimuna, mai ales in conditiile de umezeala din cotet, pur si simplu am dureri ascutite. Acestea ma impiedica sa fac efort. Cand am sarit de pe scari m-a sagetat o durere”,?a explicat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *