FC Vaslui se va prezenta cu echipa de juniori la meciul cu Steaua

de Andrei Mazurchievici Publicat la: 10.04.2014 18:14 Ultima actualizare: 10.04.2014 18:15

Directorul sportiv al FC Vaslui, Catalin Popa, a declarat, joi, ca reprezentantii conducerii clubului au decis ca in partida cu Steaua, contand pentru etapa a XXVII-a a Ligii I, sa evolueze echipa de juniori, dupa ce seniorii au refuzat sa faca deplasarea din cauza restantelor financiare.

“In acest moment, conducerea clubului a luat decizia ca deplasarea sa se faca la Bucuresti cu o intarziere de cinci ore, cu echipa de juniori. Noi respectam competitia, nu ne putem bate joc de ea. Preferam raul cel mai mic, pentru ca in acest moment e o imagine nefavorabila clubului nostru, dar noi incercam, la momentul acesta, cu posibilitatile pe care le avem, sa respectam competitia. Va fi o onoare pentru ei sa joace in templul fotbalului romanesc si impotriva echipei Steaua”, a spus Popa, care a precizat ca nu se stie daca antrenorul Liviu Ciobotariu va face deplasarea la Bucuresti.
Catalin Popa a afirmat ca fundasul Piotr Celeban a anuntat conducerea clubului ca va rupe intelegerea cu FC Vaslui din cauza restantelor financiare. “Jucatorul Celeban a trimis o notificare ca isi rupe contractul cu clubul. Este decizia lui, i-o respectam. Sunt comisii care pot hotari daca isi rup sau nu contractul cu FC Vaslui. La ceilalti jucatori sunt restante, nu le contestam. Nici eu nu mi-am luat salariul de cinci luni”, a subliniat Popa, la Sport.ro.

La randul sau, finantatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, sustine ca FC Vaslui poate evolua si cu grupa de copii, numai sa respecte competitia si sa dispute partida cu Steaua. “Pentru mine ar fi ceva neverosimil, dar tot ce s-a intamplat in ultima vreme face parte dintr-o configuratie a astrelor care nu stiu unde s-au intalnit si unde au vrut sa izbeasca lucrurile. Mai rau ca acum nu poate arata niciodata. E o competitie sportiva si nimeni nu are cum sa se comporte altfel decat fair play fata de ea, cu toate nemultumirile pe care le au. Nu vad sa refuze sa joace. Pare un comportament jalnic. Sunt ferm convins ca jucatorii se vor prezenta maine la meci. Nu e vorba decat de a respecta o competitie, pe cei care au platit acest serviciu pe care urmeaza sa-l presteze, pentru ca liga a platit vreo 2,8 milioane. Sa refuzi sa joci e inadmisibil. Pot sa vina sa joace si cu pitici, nu conteaza. Sa vina sa respecte competitia. Daca au luat aceasta decizie, ii felicit”, a adaugat Porumboiu.Adrian Porumboiu a dezvaluit ca jucatorii Catalin Straton si Andrei Cordos sunt cei care i-au instigat si pe ceilalti componenti ai lotului sa refuze deplasarea din cauza restantelor financiare. “E un jucator care a primit salariul pe doi ani in avans, iar acum face pe liderul de sindicat. Nu ii dau numele, pentru ca probabil ca a reusit sa marcheze in returul asta un gol. Doi jucatori sunt cei mai implicati. Straton, care …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *