FED CUP ROMANIA-ELVETIA. Oaspetii sunt impresionati de Sala de la Cluj: “Este uimitoare”

0
1

FED CUP ROMANIA-ELVETIA. “Antrenament matinal in uimitoarea Sala Polivalenta din Cluj pentru Viktorija Golubic si Martina Hingis”, se arata pe contul de Twitter al forului elvetian.
Primele jucatoare si membri ai stafului oaspete au ajuns, luni, la Cluj-Napoca. Heinz Gunthardt, capitanul nejucator, si Jil Teichmann au venit de la Lugano, via Bergamo, de unde au luat avionul de Cluj. Viktorija Golubic si fostul lider WTA Martina Hingis, care indeplineste acum rolul de antrenoare a echipei de FedCup, au sosit de la Basel, fiind intampinate pe aeroportul din Cluj-Napoca de primarul Emil Boc. Marti, sosesc celelalte doua jucatoare elvetiene convocate, Patty Schnyder si Timea Bacsinszky.
FED CUP ROMANIA-ELVETIA. Tot luni, a ajuns la Cluj-Napoca liderul echipei Romaniei, Simona Halep, locul I WTA. “Cred ca Romania poate castiga Cupa Federatiei, dar nu e usor si cum de fiecare data spunem ca nu se stie niciodata in tenis, vom vedea, dar obiectivul nostru este sa mergem spre finala. Suntem o tara cu jucatoare puternice, cu o echipa foaret buna, toate jucam la un nivel foarte inalt si sper ca si in echipa FedCup sa aratam ceea ce aratam la turneele individuale si sa castigam partida”, a spus Simona Halep, inaintea plecarii spre Cluj-Napoca.
Citeste si Simona Halep pe motocicleta. Poza care a strans peste 10.000 de like-uri in mai putin de o ora FOTO
In tabara romana, Simona Halep, locul I WTA, Sorana Cirstea, locul 34 WTA, Irina Begu, locul 38 WTA, si Mihaela Buzarnescu, …

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here