Filippo Volandri si Julian Reister participa la turneul Sibiu Open

de Departamentul Corespondenti – Mediafax Publicat la: 23.09.2013 20:22 Ultima actualizare: 23.09.2013 20:23

Peste 30 de tenismeni, printre care doi din Top 100 ATP (Filippo Volandri si Julian Reister), participa, de marti, la cea de-a doua editie a turneului Sibiu Open, competitia avand premii in valoare de 75.000 de dolari, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Volandri se afla pe locul 91 in clasamentul ATP, iar Reister, care l-a invins duminica pe Adrian Ungur in finala turneului de la Trnava, ocupa pozitia 92 in ierarhia mondiala.

La turneul de la Sibiu participa si Jan Hajek, component al echipei de Cupa Davis a Cehiei, locul 101 ATP, austriacul Andreas Haider-Maurer, pozitia 111 ATP, dar si Adrian Ungur, locul 120.
Cel mai bine cotat participant la turneu, Filippo Volandri, va intra in competitie marti. Italianul va juca prima partida de la ora 16.30, pe terenul central, impotriva ucraineanului Artem Smirnov.
“Am avut parte, din pacate, de doua retrageri in ultimul moment. Este vorba de spaniolii Garcia-Lopez si Ramos. Sunt situatii destul de intalnite in lumea tenisului din cauza programului infernal al turneelor din circuitul ATP. Ramos s-a accidentat saptamana trecuta, insa Garcia-Lopez a avut un parcurs incredibil la Sankt Petersburg, unde a pierdut in finala la Gulbis, in setul decisiv. Desi va fi nevoit sa plateasca o amenda …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *