Finala Cupei UEFA din 2012 se va juca la Bucuresti

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, a declarat joi ca Bucurestiul va fi gazda Ligii Europa din 2012, in urma sedintei care a avut loc in Comitetul Executiv al UEFA, aceasta decizie fiind o rasplata a muncii depuse de echipa din cadrul FRF.

„Este un rezultat al muncii pe care echipa federala a depus-o de ani de zile”, a spus Mircea Sandu la GSPTV. „Un complex de institutii ale statului si-au dat mana pentru ca Bucurestiul sa organizeze aceasta competitie. Pentru Romania si pentru Bucuresti este foarte important, mai ales daca ne uitam care sunt orasele care vor organize finalele comepetitiilor europene dedicate fotbalului, Roma, Istanbul, Dublin” a completat presedintele FRF, care este si membru in Comitetul Executiv al UEFA.Stadionul National Lia Manoliu, aflat inca in reconstructie, va gazdui cel mai important eveniment sportiv din ultimii ani 14 ani, dupa Campionatul European Under 21 din 1998.

Stadionul va avea o suprafata desfasurata de 108.000 metri patrati si va fi compus din sase niveluri, din care doua subsoluri.Mircea Sandu a precizat insa ca daca vor fi intarzieri la ridicarea noului Stadion National Lia Manoliu, atunci exista posibilitatea modificarii locatiei. „Totusi, dupa cum vad eu ca se lucreaza acum, sunt convins ca Bucurestiul poate organiza aceasta competitie, nu este nevoie sa se accelereze ritmul lucrarilor. Previziunile sunt ca, undeva, in toamna lui 2010 lucrarile vor fi gata”, a estimat Sandu.

spot_imgspot_img