Finantarea lui Sepsi de catre guvernul Ungariei, in atentia parlamentului. Un deputat a cerut o investitatie, ce raspuns a dat ANAF

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Deputatul Florin Claudiu Roman a facut o solicitare oficiala dorind sa afle daca sustinerea pe care Budapesta o ofera respecta legislatia de pe teritoriul Romaniei.
El le-a cerut raspunsul sefului ANAF si ministrului Finantelor sa raspunda la doua intrebari:
1. In ce fel ajutorul financiar acordat de catre Guvernul de la Budapesta pentru cele doua cluburi respecta prevederile legislatiei din Romania cu privire la finantarea cluburilor respective?
2. Va solicit sa precizati daca, in ultimii trei ani, Agentia Nationala de Administrare Fiscala a intreprins verificari la cele doua cluburi sportive si, daca raspunsul este pozitiv, care au fost rezultatele acestor controale?
Potrivit Gazetei Sporturilor, la scurt timp dupa ce deputatul de Alba a avut solicitarea respectiva, Ministerul Finantelor si ANAF au raspuns, tot printr-o adresa oficiala, in care anunta ca nu au facut niciun fel de control asupra finantarii celor doua grupari: „Referitor la cele doua cluburi sportive Csikszereda Miercurea Ciuc si Sepsi Sf. Gheorghe, precizam ca din analiza informatiilor disponibile, pana in prezent, Directia Generala Antifrauda Fiscala nu a efectuat actiuni de control care sa vizeze aceste cluburi sportive. Precizam ca vor fi efectuate analize de risc, iar in cazul in care reiese necesitatea initierii unor controale antifrauda, acestea vor fi …

spot_imgspot_img