Fiul cel mic al presedintelui Frantei, Jean Sarkozy, s-a casatorit

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Jean Sarkozy, fiul cel mic al presedintelui francez, s-a casatorit astazi cu Jessica Sebaoun, fiica fondatorului lantului de magazine de electrocasnice Darty.

Invitatii, printre care prieteni intimi ai presedintelui, ministrul Imigratiei Brice Hortefeux si cantaretul de rap Doc Gyneco, au asistat la ceremonia de primaria din Neuilly, suburbie sic a Parisului si fieful familiei, unde Jean Sarkozy, in varsta de 21 de ani, s-a lansat in politica pe urmele tatalui sau.

Nicolas Sarkozy si sotia sa Carla Bruni au sosit pe o alta intrare decat cea principala, potrivit unui jurnalist al AFP.

La casatoria lui Jean Sarkozy, fiu al presedintelui din prima sa casatorie, au participat si bunica sa Andr?e, unchiul sau Guillaume si fratele mai mare Pierre.

Jurnalistii au fost tinuti la distanta, dar au putut auzi spre seara o salva de aplauze provenind dintr-o sala a primariei, ceea ce sugera ca ceremonia s-a incheiat.

Jean Sarkozy, student la drept, a fost ales in martie consilier general la Neuilly-sur-Seine, apoi a preluat conducerea grupului de dreapta din Consiliul General, organ executiv al departamentului Hauts-de-Seine, la vest de Paris.

spot_imgspot_img