Fondatorul Playboy, Hugh Hefner, se insoara cu iepurasul Holly Madison la 82 de ani

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Desi in urma cu cateva luni, patronul celebrei reviste pentru barbati Playboy, Hugh Hefner, declara sus si tare ca nu are de gand sa se casatoreasca pentru ca nu are „decat” 82 de ani si are tot timpul din lume sa o faca, se pare ca tatal Playboy s-a razgandit. Potrivit Celebglitz, pentru Hugh Hefner si iepurasul lui preferat, blonda de 28 de ani Holly Madison, bat clopote de nunta. Surse apropiate cuplului spun ca Kendra Wilkinson si Bridget Marquart, celelalte doua iubite ale patronului Playboy, vor parasi in curand casa Playboy. „Bridget spune ca se va muta in conditiile in care Holly este preferata lui Hefner”, a povestit o sursa pentru „OK!”. In urma cu cateva luni, Holly Madison a declarat ca isi doreste sa fie mama copilului lui Hefner.

„O iubesc pe Holly Madison si vreau sa fiu cu ea tot restul vietii mele. Dar casatoria nu intra in discutie pentru ca nu am noroc in domeniul asta si atunci evit orice risc inutil”, a explicat atunci si Hugh Hefner.
Patronul Playboy are deja patru copii-Christie (55 de ani) si David (52 de ani) din prima casatorie cu Mildred Williams, si Marsden (17 ani) si Cooper (16 ani) impreuna cu fostul model Playboy, Kimberley Conrad. Holly Madison s-a mutat in resedinta Playboy din Los Angeles in anul 2001, fiind una dintre cele opt iubite oficiale ale lui Hugh. In prezent, Holly locuieste in acea casa impreuna cu celelalte doua iubite ale fondatorului Playboy. Holly Madison, Kendra Wilkinson si Bridget Marquardt apar in show-ul de televiziune „Girls of the Playboy Mansion”.

spot_imgspot_img