Ford vrea sa lanseze 25 de modele noi in Europa. Prima lansare: EcoSport

Ford Europe va aplica o strategie de extindere a gamei pentru a-si creste vanzarile pe Batranul Continent. Ramura europeana a constructorului american va lansa mai multe modele, facelift-uri si versiuni pentru a avea un portofoliu cat mai bogat si mai proaspat.
In timp ce planul din 2012 al celor de la Ford viza 15 lansari noi in urmatorii cinci ani, noua strategie vizeaza 25 de noutati in cinci ani, incluzand modelele deja planificate. Reprezentantii Ford spun ca strategia lor va da roade, aceasta fiind aplicata cu succes si pe piata din Statele Unite ale Americii.
Procesul de improspatare a gamei Ford va fi derulat in conformitate cu strategia One Ford, urmand ca modelele si variantele nou lansate sa fie introduse uniform pe toate pietele pe care activeaza constructorul din Michigan.
Printre lansarile iminente ale celor de la Ford se numara noul EcoSport, un crossover de segment B care va lupta in segmentul deschis de Nissan cu al sau Juke. Debutul lui Ford EcoSport pe piata este asteptat in decursul anului curent. Mai multe pe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *