Fostul ginere al lui Basescu, scandal cu iubita in strada, a aruncat-o din masina in mijlocul noptii

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

In noaptea de vineri spre sambata, bruneta se afla la LOFT. Galant, Syda s-a prezentat in fata localului, de unde si-a a”preluat” iubita. Doar ca, pe drum, se pare ca a avut loc o cearta. Nimic nu anticipa asa ceva.
La volan nu se afla fostul ginere al lui Traian Basescu, ci soferul.?Dupa cateva ture prin Floreasca, Porsche-ul a oprit, brusc, in strada, la ordinul lui Bogdan Ionescu. Din masina a iesit, val-vartej, chiar Syda. S-a dus fix spre locul unde se afla iubita sa. A deschis, nervos, portiera si, fara sa stea pe ganduri, si-a aruncat iubita din masina! Au urmat pumni, scuipaturi, urlete si plansete! La 3 dimineata! Ramasa langa LOFT, Sofia Meraki s-a a”refugiat” la scara unui bloc din zona, scrie cancan.ro.
Unde a inceput sa planga. Pret de aproximativ 15 minute. Dupa ce si-a revenit, frumoasa bruneta si-a chemat un taxi, cu care a plecat acasa. Nu a mai interesat-o absolut nimic. Nici faptul ca Syda a aruncat-o din masina, nici de distractia din LOFT. Nu doar despartirea dintre cei doi, ci, mai ales, modul in care s-a petrecut este de natura sa socheze. Pentru ca astfel de imagini rar apuci sa le vezi! Ramane de vazut daca intre Bogdan Ionescu si Sofia Meraki va mai exista cale de impacare. Scena care a avut …

spot_imgspot_img