FOTO. Romanii au demonstrat pentru a 16-a zi consecutiv impotriva politicienilor corupti. In Piata Victoriei au fost peste 700 de protestatari

UPDATE 22,20:?250 de oameni au protestat din nou, miercuri seara, in centrul municipiului Cluj-Napoca.
UPDATE 21,45: Circa 30 de persoane protesteaza din nou, miercuri seara, la Galati, in fata sediului Prefecturii, cerand demisia Cabinetului Grindeanu.
UPDATE 21,00: Circa 700 de persoane continua sa protesteze in Piata Victoriei, cerand clarificarea situatiei faimoaselor Ordonante 13 – cea care incerca sa modifice Codul Penal – si a Ordonantei 14, care a anulat Ordonanta 13.
La ora 21, demonstrantii din Piata Victoriei au intonat Imnul National al Romaniei si au aprins lanternele telefoanelor mobile.
Simultan, circa 200 de persoane se afla in fata Palatului Cotroceni, unde scandeaza lozinci impotriva presedintelui Klaus Iohannis.
UPDATE 19,50: In Piata Victoriei, in fata sediului Guvernului, se afla circa 400 de demonstranti care protesteaza impotriva coruptiei si a cabinetului Grindeanu.
Pe de alta parte, pe trotuarul din fata intrarii in curtea Palatului Cotroceni, circa 100 de persoane demonstreaza impotriva presedintelui Klaus Iohannis.
Peste 100 de persoane au venit miercuri seara, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *