Reforma sa fie, dar sa nu se schimbe nimic. Bucurestiul bate Berlinul si Parisul. La birocratie

Administratia Capitalei este extrem de stufoasa daca o raportam la alte metropole si la bugetul pe care il are de administrat.
Acest aspect da nastere la o birocratie care poate ingreuna si chiar paraliza activitatea unui oras, dupa cum au explicat, pentru “Romania liberaa”, reprezentanti ai Primariilor din Paris si Berlin.
Primarul orasului Bucuresti, Gabriela Vranceanu Firea, anunta dupa preluarea mandatului ca va propune Consiliului General noua structura a organigramei Primariei Generale a Capitalei. Invitata la postul de televiziune B1 TV, Firea a declarat ca “in afara de consilierii personali, zece la numar, restul de 860 de angajati din structura Primariei sunt oameni care au fost angajati de fostii primari, inclusiv ultimul, interimar, care organiza concursuri in campania electorala si au fost angajati 60 de oamenia?? pe pozitii foarte bune, nu femeie de serviciu si nici altcineva. Inclusiv mare parte din consilierii personali si-au aranjat concursuri si sunt la diverse directii, birouri si servicii, incercand sa faca ce stiu ei mai bine”.
Intentiile Gabrielei Firea par sa ramana, cel putin pentru anul viitor, doar la nivel declarativ. Potrivit “Planului …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *