HOROSCOP 24-30 APRILIE: Bani, cariera, sanatate, in functie de zodie. Cassandra va spune previziunile saptamanii

BERBEC 21.03-20.04:?In aceste zile este momentul pentru a va imbunatati parteneriatele – atat casatoria, cat si cele profesionale. Jupiter este cea care va indeamna sa examinati aceste aspecte ale relatiilor. Desigur, feriti-va de posibilele conflicte ce se pot isca.
TAUR 21.04-21.05:?Mercur este acum retrograd, asa ca trebuie sa fiti atenti. Necazurile create nu sunt foarte mari, dar pot deveni enervante. Benefic este ca veti gasi solutii la probleme mai vechi. Si sanatatea este influentata, asa ca va hotarati sa faceti imbunatatiri ale stilului de viata.
GEMENI 22.05-21.06:?Pentru prima data in ultimul timp va confruntati cu provocari serioase cu parteneriatele si prietenii apropiati. Evident, nu toate relatiile se vor incheia, chiar si cele cu probleme vor supravietui. Acesta este si motivul pentru care cautati sa plecati in vacanta. Aveti nevoie de o schimbare de peisaj.
RAC 22.06-21.07:?Sunteti in cautarea crearii unor conditii mai bune in locuinta dumneavoastra. Doriti sa reparati sau sa restaurati tot ce nu functioneaza bine. Exista tendinta de a schimba actualul camin cu ceva mai confortabil. Aceste influente se vor transfera si s-ar putea chiar sa reparati si relatiile din cadrul familiei.
LEU 22.07-22.08:?Multi nu isi dau seama cat de seriosi sunteti. Vreti sa fiti cei mai buni si acesta este motivul pentru care va faceti planuri ambitioase. Va fac o mica sugestie: in loc sa incercati sa atingeti perfectiunea, concentrati-va doar pe progres. Il veti dobandi pas cu pas.
FECIOARA 23.08-22.09:?Manifestati o dorinta aprinsa pentru a va spori veniturile. Ati vrea un apartament, o masina sau o viata noua. Practic, doriti sa utilizati propriile bunuri si venituri pentru a va crea cele mai bune conditii. Succes!
BALANTA 23.09-22.10:?Jupiter este in contradictie cu Pluto asa ca veti simti o dorinta puternica sa va imbunatatiti conditia fizica. Aveti o vointa de nestramutat si veti incepe o dieta, veti incerca orice metoda pentru a va reintineri si revigora corpul. Aveti grija si de imbunatatirea garderobei.
SCORPION 23.10-21.11:?Zilele acestea intampinati tot felul de probleme legate de comunicatii, echipamente IT sau telefoane mobile. Daca sunteti stresati, amintiti-va ca nu s-a terminat lumea aici. Toate se redreseaza rapid. Va puteti folosi de stapanirea de sine ca sa nu va lasati prada starilor de nervi.
SAGETATOR …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *