HOROSCOP SEPTEMBRIE 2018: conjuncturi astrale deosebite, ce zodii au noroc la inceputul toamnei

Saturn revine la mersul direct prin Capricorn: buturugi mici
Primul eveniment important al lunii septembrie este revenirea lui Saturn la mersul direct prin semnul Capricornului care are loc in data de 5. Asa se face ca simtim mai putin apasarea intarzierilor, a limitarilor si a lipsurilor, ceea ce ne permite sa privim mai increzator la viitor si sa profitam mai mult de oportunitatile pe care ni le ofera viata. Ceea ce trebuie sa facem asadar este sa incercam sa dam dovada de mai mult optimism si sa nu ne lasam invinsi mult prea usor.
Mercur poposeste in Fecioara: atentie maxima
Urmatoarea zi iese in evidenta prin ingresul lui Mercur in domiciliul sau nocturne, Fecioara. Pentru a oua oara in acest an in acest semn, trebuie sa ne asiguram ca de data aceasta manifestam trasaturile pozitive ale acestui amplasament planetar si nu pe cele negative. Asadar, se urmareste sa dam dovada de migala, randament crescut, atentie vis-à-vis de propria sanatate si a celor dragi, evitand sa-i cicalim pe cei dragi si sa le gasim nod in papura. In caz contrar, vom avea de suferit.
Mercur (Fecioara) trigon Uranus (Taur) Rx trigon Saturn (Capricorn): cu drag si spor
In cursul si in jurul zilei de 7, se resimte efectul celor doua aspect armonioase de trigon la care adera Mercur din semnul Fecioarei cu Uranus retrograd din Taur si Saturn din Capricorn. Ce se intampla in aceste zile este ca ne vin idei rapid despre cum am putea imbunatati felul in care se desfasoara lucrurile pe plan profesional, in ciuda eventualelor limitari, intarzieri sau lipsuri cu care ne confruntam. Desi ne confruntam cu provocari, reusim sa ne descurcam totusi oricum.
Venus (Balanta) careu Marte (Capricorn): cariera, marul discordiei
In cursul sau in jurul zilei de 8, se manifesta aspectul tenstionat de careu dintre Venus din semnul Balantei si Marte aflat in Capricorn. Asa se face ca s-ar putea ca, in relatia sentimentala sau in parteneriatul profesional in care suntem implicati, sa apara probleme din pricina statutului social sau profesional de care ne bucuram noi sau asociatii ori persoana iubita. Oricare ar fi situatia, cert este ca trebuie sa ne readucem aminte ca trebuie sa functionam ca o echipa si nu altfel.
Venus intra in Scorpion: atasamente toxice
Din 9 incolo, Venus tranziteaza semnul Scorpionului, exilul sau nocturn, ceea ce inseamna ca in saptamanile care urmeaza, se doreste sa facem in asa fel incat sa nu confundam iubirea cu altfel de sentimente, mai ales atunci cand nu avem parte de reprocitate din partea celuilalt. In plus, se doreste ca relatiile profesionale stabilite pe parcursul acestui tranzit sa se bazeze pe un raport egal de forte. In caz contrar, exista riscul sa duca la competitii mai degraba decat la colaborari.
Marte poposeste in Varsator: intreprinderi originale
Incepand cu 11, se intrevede o perioada in care ceea ce facem ne dorim sa fie cu adevarat inedit si original. Acest lucru se datoreaza faptului ca Marte tranziteaza in urmatoarele saptamani zodiac Varsatorului. In plus, se doreste totusi sa facem correct diferenta intre ceva nemaiincercat pana atunci si ceva care nu face decat sa socheze. Limita dintre a iesi in evidenta cu ceva nou si nemaivazut si de soca doar de dragul de a iesi in evidenta poate fi destul de confuza uneori.
Venus (Scorpion) opozitie Uranus (Taur) Rx: intensitate fara stabilitate
In cursul sau in jurul zilei de 12, am putea simti efectul aspectului tensionat de opozitie dintre Venus din semnul Scorpionului si Uranus retrograd din semnul Taurului. Relatiile sentimentale care se leaga perioada aceasta ar putea fi extreme de intense pe plan emotional, dar risca sa deraieze de pe traiectoria fireasca daca nu intervenim la timp. In acest fel, s-ar putea sa se transforme in atasamente toxice, care sa ne marcheze destul de mult pe plan mental si amoros.
Mercur (Fecioara) opozitie Neptun Rx (Pesti): critici cu intentii bune
In cursul sau in preajma lui 13, se perfecteaza aspectul tensionat de opozitie dintre Mercur din zodia Fecioarei si Neptun retrograd din semnul Pestilor. Asa se face ca s-ar putea sa sustinem sus si tare un punct de vedere, incredintati ca esta bazat pe fape reale si date sigure, dar sa nu fie asa. De asemenea, se prea poate sa aducem critici cuiva, bine intentionati, dar acestea sa nu faca decat sa le afecteze increderea in propria persoana. Poate ar fi bine sa fim rezervati in declaratii.
Mercur (Fecioara) trigon Pluto (Capricorn): idei practice
In cursul sau in preajma zilei de 15, Mercur din Fecioara adera la un aspect benefic de trigon cu Pluto aflat in semnul Capricornului. Asa se face ca ne vin idei fezabile despre cum am putea rezolva unele situatii complexe, care necesita o abordare obiectiva, atenta si orientata catre rezultate. Putem sa ne bazam acum pe instinctul nostru practic si sa ne punem direct pe treaba intrucat astrele ne sprijina in asemenea situatii, dand dovada de un randament mult crescut.
Marte (Varsator) careu Uranus Rx (Taur): ruperea de vechi si zborul catre nou
In cursul sau in jurul zilei de 18, aspectul tensionat de careu dintre Marte din Varsator si Uranus retrograd din semnul Taurului ne-ar putea face sa ne purtam intr-o maniera ciudata, care atrage atentia sau cel putin socheaza pe cei din jur. Nu-i nimic rau in a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *