HOROSCOP URANIA 21-27 APRILIE 2018: Relatii pe muchia divergentelor, barbatii pot face pasiuni devoratoare. Cum este Casa Banilor

BERBEC
?
Intre 21 si 22 aprilie dupa-amiaza, preocupari domestice cu aspect de constrangere, poveri familiale; tensiuni interioare nascute din imposibilitatea de a armoniza viata de familie cu cea sociala. Intre 22 aprilie, dupa ora 19:09a??, si seara zilei de 24 aprilie, aventurismul va fi la cote maxime. Tendinta generala este de “ambalare”, de entuziasmare in fata acelor activitati care, potential, le pot furniza surprize, placeri, satisfactii rapide, bucurii ale simturilor. Barbatii pot face pasiuni fulgeratoare si, in general, disponibilitatea tuturor nativilor spre o viata sentimentala tumultuoasa va fi mare. Surprize de la copii sau de la persoanele dragi. Pe 23 aprilie, Venus va intra in zodia Gemenilor si va activa casa a III-a a schimburilor de informatii, a invataturii dar si a deplasarilor precum si a relatiilor cu fratii, vecinii si cunoscutii ocazionali ceea ce, poate aduce un profit la nivelul imbogatirii cu date si stiri necesare pregatirii lor scolare ori bagajului de cunostinte. Pe fond, contextul este pozitiv. Intre 24 aprilie, dupa ora 22:41a??, si zorii zilei de 27 aprilie, posibile disfunctii discrete in plan organic, la nivel digestiv, abdominal, hepato – biliar. Psihicul va fi marcat de plictiseala, oboseala, indiferenta sau blocare a atentiei pe o chestiune ce priveste sectorul muncii sau relatiile de serviciu. Pe 27 aprilie, dupa ora 03:13a??, Luna isi va incepe tranzitul in casa relatiilor parteneriale care vor evolua pe muchia divergentelor, a depasirii masurii, a exagerarilor si a viziunilor subiective manifestate de Berbeci. Incapacitate de a se intelege cu vorba buna cu partenerul de viata, mai ales pe subiecte de interes minor. Soarele patroneaza favorabil casa banilor obtinuti din munca salarizata sau prin exercitarea unei activitati retribuite ocazional.
Taur
Intre 21 si 22 aprilie dupa-amiaza, nativii acestui semn nu vor fi prea vorbareti: obositi sau doar preocupati, acestia se vor exprima cu prudenta si fara angajare personala prin declaratii si promisiuni. Drumuri facute impotriva vointei, fara chef, cu dificultati minore in timpul deplasarii sau in contextul carora nu-si vor atinge scopul propus. Blocaj sau intarziere in circulatia stirilor si informatiilor, a corespondentei Taurilor cu persoane si institutii. Intre 22 aprilie, dupa ora 19:09a??, si seara zilei de 24 aprilie, ipostaze familiale sau parteneriale complicate de tensiuni, neincredere, ostilitate, exces in exercitarea vointei personale, dorinta de a-i controla pe ceilalti sau, chiar, de a-i domina. Pe 23 aprilie, Venus va intra in zodia Gemenilor, respectiv in casa a II-a a banilor castigati din munca proprie. Vor fi favorizate in urmatoarele saptamani negocierile salariale, rediscutarea sau revizuirea conditiilor contractuale privitoare la un anume fel de a fi platiti pentru activitatea desfasurata, sansa de a gasi o a doua sursa de castig, ameliorari modeste in plan financiar. Intre 24 aprilie, dupa ora 22:41a??, si zorii zilei de 27 aprilie, stabilitate afectiva: Taurii vor lua distanta emotionala fata de provocarile sau ofertele altora. Ei vor rezista invitatiilor, provocarilor, tentatiilor si vor avea masura in privinta poftelor personale legate de hrana, distractie, relaxare, divertisment, senzualitate. Abordare rigida a relatiilor cu copiii: parintii vor fi categorici, in respectarea programului de viata si a pregatirii scolare si nu vor face concesii si derogari de la principiile pedagogice adoptate. Pe 27 aprilie, dupa ora 03:13a??, posibile tulburari organice legate de fiziologia organelor de simt localizate la nivelul anatomic al capului, insotite de tulburari de comportament: nervozitate, agitatie, iritare, insomnii, surescitare.?
Gemeni?
Intre 21 si 22 aprilie dupa-amiaza, calcule banesti, concluzii care conduc la nevoia de a face economie, de a renunta, pentru moment, la unele cheltuieli. Intre 22 aprilie, dupa ora 19:09a??, si seara zilei de 24 aprilie, fel de a vorbi competent, capacitate de a convinge sau de a-si sustine cu autoritate o cauza. Pe 23 aprilie, Venus va intra in zodia Gemenilor, respectiv in respectiv in casa I a cerului lor de nastere, si va incepe sa-si reverse, pentru cateva saptamani, postura de benefic si de protector al acestor nativi, declansand o perioada in care Gemenii se vor simti bine, vor fi intr-o buna forma fizica si psihica. Intre 24 aprilie, dupa ora 22:41a??, si zorii zilei de 27 aprilie, moment al harniciei: nativii isi pot lua inima in dinti apucand-se de treburile grele, “murdare” sau antipatice din gospodarie. Pe 27 aprilie, dupa ora 03:13a??, se contureaza o perioada relaxata, in care nativii vor dori sa uite de efortul si plictiseala zilelor trecute. Cei tineri vor dori sa se bucure de toate ipostazele unei vieti “usoare”: petreceri, vizite, spectacole, dans, antren, jocuri, speculatii si aventuri sentimentale. Nu va fi un moment al seriozitatii ci, dimpotriva, al curiozitatii erotice, al jocului de-a dragostea, al frivolitatii si inconstantei. Raman active planetele din casa beneficiilor materiale care, din pacate, intarzie sa vina sau ridica numeroase probleme administrative, financiare, legale sau chiar morale (depinde de sursa vizata sa procure respectivul castig) precum si dinamica conflictuala cu unele cunostinte. Posibile stabilizari sau delimitari in universul interior de trecut, de gandurile destabilizatoare. Nota generala a saptamanii pe sectorul munca, continua sa alimenteze nemultumirile, intrigile, provocarile, tentativele de stricare a imaginii sau de ciobire a autoritatii lor la locul de munca.
Rac
Intre 21 si 22 aprilie dupa-amiaza, perioada in care isi vor regasi atù-urile personale prin sustinerea Lunii in tranzit prin domiciliu si, implicit, prin casa I a personalitatii lor, ceea ce le va spori sensibilitatea si intuitia. Tranzitul va angaja si casa a VII-a, a relatiilor parteneriale pe care, nu o data, le va pune in dificultate prin atitudinea lor radicala sau prin abordarea categorica a premizelor puse in joc; de aici, si un spor in dificultatea de a ajunge la o intelegere sau la o impacare in varii ipostaze parteneriale. Intre 22 aprilie, dupa ora 19:09a??, si seara zilei de 24 aprilie, tendinta de a impresiona prin disponibilitatea de a cheltui bani sau de a face achizitii costisitoare. Pe 23 aprilie, Venus va intra in zodia Gemenilor si isi va incepe tranzitul prin casa a XII-a, ceea ce poarta denumirea de “noroc ascuns”. Asta nu inseamna ghinion ci doar o forma de manifestare a sanselor in mod discret, usor voalat, mai greu de sesizat imediat de unde si riscul de a rata o oportunitate. O alta ipostaza care se contureaza pentru urmatoarele saptamani este cea a sansei la informatii care vin pe cai subtile: o indiscretie, o marturisire, un avertisment voalat, o stire parvenita prin intermediari sau care tine de pura intamplare. Intre 24 aprilie, dupa ora 22:41a??, si zorii zilei de 27 aprilie, abordare pragmatica a propunerilor care li se fac, fel de a judeca situatiile curente de viata in chip logic, rational, fara emotii si subiectivism. Pe 27 aprilie, dupa ora 03:13a??, dorinta de a pune capat exceselor in relatiile de familie, de a atenua asperitatile, in schimb, aspectul provoaca postura publica a nativului; de aceea, nu vor fi excluse confruntarile publice si suprasolicitarea profesionala. A se evita prestatiile publice (conferinte, luari de pozitie intr-un cadru oficial, discursurile, interviurile, cuvantarile pe teme cu potential conflictual).
Leu
Intre 21 si 22 aprilie dupa-amiaza, rastimp in …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *